Industri nyheder

Introduktionen af ​​natlys

2022-06-24
"Nattelys" som en del af hjemmebelysningsdesignet, men vores forståelse af "natlys" er meget lille, ofte ignoreret af os. Faktisk spiller natlys en meget vigtig rolle i vores natlige bevægelser. Det giver ikke kun en vis belysning, når man står op om natten, men vil heller ikke forårsage for meget stimulering af øjnene, og undgå at påvirke søvnkvaliteten efter at stå op om natten.
1. Lav belysning: Normalt er arbejdsscenen for "nattelys" er, når vi står op om natten. Når vores øjne udsættes for mørke om natten, udvider deres pupiller sig for at absorbere mere lys. Hvis lyset er for højt, kan det irritere øjnene, som et kamera, der tager et overeksponeret billede, hvilket kan forstyrre vores anden søvn.

2, skjul: lyskilden til lamper og lanterner skal være relativt skjult. Uanset belysningsstyrkens højde er lyskilden i sig selv meget blændende. Vi bør undgå den direkte indvirkning af lys på øjnene, så normalt se natlys installationshøjden er relativt lav.

3, intelligent induktion funktion: udvikling af videnskab og teknologi, intelligent induktion er også almindelig. "Nattelys"og intelligent induktion af foreningen er også som en and til vand, for at løse mørket for at finde kontakten og så videre en masse besvær.

4, energibesparelse: energibesparelsesproblemet for alle lamper og lanterner er det, vi er bekymrede over, hvilket er mere reflekteret i natlys. Folk, der ofte vender tilbage for sent, kan muligvis installere en konstant "stay night light", så strømforbruget "night light" bør ikke være for stort.

night light

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept